Поръчка, Доставка и Плащане

Zadomo.bg е интернет магазин в който можете да поръчате стоки онлайн и те ще Ви бъдат доставени удобно до Вашият дом.

Поръчка

Можете да поръчате продукт като го изберете от страниците в zadomo.bg. След като разгледате продуктът, щракнете на “Добави в кошница” и продукта ще бъде запомнен от нашата система и ще бъде добавен във Вашата виртуална кошница за пазаруване. По този начин ще можете да продължите да разглеждате и да добавяте нови продукти към кошницата.

След като приключите с избирането на продукти, отидете във Вашата кощница (връзка е достъпна в горният десен ъгъл на всяка страница) и от там натиснете “Продължи към касата”.

Ще се отвори станицата за поръчка, в която можете да въведете информация за Вас, като адрес за доставка и други. Следвайте стъпките и потвърдете поръчката с бутон “Поръчай”.

Ще бъдете пренасочени към страница която ще потвърди Вашата поръчка. Освен това, потвърждаващ email ще Ви бъде изпратен на Вашата електронна поща.

Доставка

Вид на доставката може да бъде избрана на страницата за поръчка (малко преди да приключите поръчката).

Онлайн магазин Zadomo.bg работи с куриерска фирма Спиди и продуктите ще Ви бъдат доставени до Вашият дом от служител на фирмата в удобно за Вас време.

При покупка над 50лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

При покупка под 50лв. клиентът заплаща доставката – фиксирана от нас сума: 4.95 за Стандартна услуга (до 2 работни дни) или 6.45 за Експресна услуга (1 работен ден).

Заплащане

Всички посочени цени са с включен ДДС.

Заплащането се извършва чрез Наложен платеж при получаване на пратката. Имате право да разгледате и продукта и ако същият не отговаря на продукта който сте поръчали или откриете дефект или несъответсвие имате право да откажете да приемете и заплатите продукта.

Сумата която ще Ви бъде поискана от куриера който ще Ви достави пратката ще бъде същата която Ви е показана в Zadomo.bg и изпратена на Вашият email. В никакъв случай няма да Ви бъде поискано доплащане.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта
ОРС
.
КЗП

Ако имате въпроси, моля пишете ни на email: office@zadomo.bg